Andorra JF kamp 2016

7 juni 2016, mijn 12e verjaardag! Wat een verrassing toen ik een grote cheque kreeg waar op stond dat ik naar het kamp van Javier Fernandez en zijn coach Brian Orser mocht. 

Er kwam geen eind aan de weken die ik nog moest wachten maar half augustus was het dan eindelijk zover. Na mijn allereerst vlucht ooit naar Barcelona werden we opgehaald met de bus die ons naar Andorra zou brengen. 

Na een busrit van ongeveer 3 uur kwamen we aan in ons hotel. Daar konden we vrijwel meteen gaan dineren. En meneer Orser en Javi zaten ook gewoon aan tafel. 

De volgende ochtend stond ik supernerveus op. Vandaag was dan eindelijk de dag dat ik met deze toppers op het ijs mocht staan. En het was fantastisch. De groepslessen, de privé-lessen, het contact met de andere schaatsers overal vandaan, het afsluitende gala, de knuffel van Javier :-) Wat een motivatie voor het nieuwe wedstrijdseizoen. 

Mijn door Javier Fernandez, Brian Orser en Miki Ando gesigneerde schaatsen.

Het uitzicht vanaf de hotelkamer op ijsbaan Palau de Gel aan de overkant.

 

Roos On Ice

Een Pasje met een Passie ........