Daarna ........ Zomerseizoen 2015:

Het trainen voor het volgende winterseizoen is weer begonnen. Bijna 20 trainingsuren per week. Ik wil graag gaan rijden in de categorie Basic Novice volgend seizoen en dus uitkomen op het Nederlands Kampioenschap. Ik sla dan een categorie over dus het wordt een hele uitdaging en vooral heeeeel hard werken om me bij de beste 12 te plaatsen tijdens de selectiewedsrijden. Wanneer dat lukt mag ik rijden tijdens de finale van het ONK. Een mooi doel voor het komende seizoen.

4 t/m 8 mei: Deze week ruim 21 uur op het ijs gestaan en daarnaast nog ruim 6 uur off-ice. Pittige maar zeer leerzame week gehad in Dordrecht. Hier werd het eerste VTO trainingskamp gegeven onder leiding van de Canadese coach Dave Ferland. Leuk ook om met schaatsgenootjes van andere verenigingen samen te schaatsen en ze beter te leren kennen.  

27 juli t/m 31 juli was op de ijsbaan in Dordrecht het volgende KNSB kamp. Dit keer onder leiding van de Brit Robin Cousins. Best cool als je nagaat dat deze meneer in 1980 gewoon de Olympisch kampioen was. Het was een erg leuk kamp, weer super veel geleerd!

 De week van 3 t/m 7 augustus deed ik mee met het trainingskamp in Dordrecht. Samen met Baukje super getraind. Manon Perron vond ik superfijn lesgeven en het was erg gezellig met alle schaatsmeiden van alle verschillende clubs.

10 en 11 augustus samen met mijn zusje meegedaan met Bootcamp on Ice 2015 in Turnhout. Leuk om een hele andere manier van landen te leren. Het viel me op dat ze in België veel meer met hun armen doen. Ook gezien van dichtbij hoe Jorik en Loena Hendrikx hard werken. Prachtig om te zien, wat een voorbeelden.

Na een paar dagen rust op 17 augustus naar Bad Sachsa vertrokken voor het BKV trainingskamp met mijn eigen trainers. 1 zondag rust en verder t/m 28 augustus elke dag op en off ice hard gewerkt. Ook nog met mijn zusje 2 uur per dag vrijgeschaatst. De 3 dagen zonder ijs die nog overblijven deze zomervakantie heb ik hard nodig om even uit te rusten en dan 1 september weer in het vertrouwde schema op mijn vertrouwde ijsbaan. TEVREDEN!!!! 

 

Roos On Ice

Een Pasje met een Passie ........