Daarna ..... zomerseizoen 2019:

Na een periode van problemen met mijn materiaal heb ik eindelijk mijn nieuwe schaatsen om in te gaan rijden en me te gaan voorbereiden op het nieuwe wedstrijdseizoen. Ik ga komend seizoen uitkomen in de Junioren. Choreograaf Sandy heeft 2 mooie nieuwe kuren voor mij gemaakt. Een Tango als korte kur en de lange kur zal ik gaan schaatsen op muziek uit Jesus Christ Superstar. 

9 juni ben ik met mijn coach Carine Herrygers vertrokken naar Finland voor een stageweek. Zij was hier uitgenodigd als gastcoach door Team Mayer Virtanen. Ook choreograaf Adam Solyá verzorgde hier lessen. Nieuwe vrienden gemaakt en weer veel geleerd.

Skating Skills les tijdens het kamp in Finland

Op de eerste dag van de zomervakantie ben ik met Team JIS vertrokken naar de ijsbaan van Duinkerke. Hier heb ik mijn nieuwe schaatsen goed in kunnen rijden. Hard gewerkt en daarnaast ook meteen ontspannen in een fijne omgeving aan het strand. 

In week 2 van mijn zomervakantie ga ik aan het werk met de fysiotherapeut van het Sport Medisch Centrum om mijn lijf sterker te maken. Daarnaast ga ik Tango lessen volgen om me deze dans daarna ook op het ijs goed eigen te kunnen maken. 

 

Roos On Ice

Een Pasje met een Passie ........