Madrid JF kamp 2017

Week 3 verbleef ik in Madrid. Pista de Hielo La Nevera was een week mijn ijsbaan om te trainen met een superleuke groep meiden en jongen en natuurlijk Javier Fernandez en Valter Rizzo. En wat was het fantastisch. Elke dag 2 uur groepsles, 1 uur zelf trainen en 1 uur privé-les. Vooral dat laatste was erg onwerkelijk. Ik heb gewoon 4 uur lang 1 op 1 alleen met Javier Fernandez op het ijs gestaan. Ik heb mijn kuren samen met hem doorgenomen om aan mijn interpretatie/presentatie te werken en natuurlijk tips gevraagd voor mijn sprongen, pirouettes en passen. Ook Valter Rizzo was super om mee te werken. We hebben zelfs samen nog even geface-timed met Miki. Dat was wel erg bizar dat hij haar even ging vragen wat hij die middag tijdens mijn privé-les met me moest gaan doen. Dit jaar was ik de enige Nederlander waardoor ik ook nieuwe mensen uit andere landen heb leren kennen. Hanna uit Hongarije, Grace uit de UK en Amaia uit Spanje ga ik hopelijk in de toekomst nog terugzien. En Freddie natuurlijk die in Coventry schaatst bij Phil Harris waar mijn coach Jolanda elk jaar naartoe gaat. Over een week gaat hij me dus zijn ijsbaan laten zien. Kortom, hele mooie herinneringen gemaakt en genoeg inspiratie opgedaan om hard te gaan trainen en mezelf te verbeteren.

 

Roos On Ice

Een Pasje met een Passie ........