Bootcamp on Ice 2017:

Week 4 van mijn zomervakantie was ik te vinden op mijn eigen ijsbaan in Turnhout. Hier is er hard getraind onder leiding van mijn coach Carine Herrygers en team. Heerlijk om weer op het ijs in Turnhout te staan. En het ijs is ook veeeeel beter dan vorig seizoen. In een hele gezellige groep alle dagen 3 uur ijs en 1 uur off-ice gedaan en op de meeste dagen nog aangevuld met een privé-les. Met Sandy mijn korte kur weer in orde gemaakt nadat Valter Rizzo mijn passenserie had aangepast en met Carine en Silvie gewerkt aan mijn dubbel Axel en triples. Goed getraind deze week ....... over een week nog zo'n intensief weekje. 


Bootcamp on Ice 2017:

Week 4 of this summer I spent on my own rink in Turnhout, Belgium. Felt so good to be able to skate here again. In a really nice group of skaters I had 3 hours of ice and 1 hour of offf-ice every day. During private session with Carine and Sylvie I worked on my 2A and my triples. Together with my choreographer Sandy I worked on my new short programm. Great week!


 

Roos On Ice

Een Pasje met een Passie ........