Zomerseizoen 2019:

Na een periode van problemen met mijn materiaal heb ik eindelijk mijn nieuwe schaatsen om in te gaan rijden en me te gaan voorbereiden op het nieuwe wedstrijdseizoen. Ik ga komend seizoen uitkomen in de Junioren. Choreograaf Sandy heeft 2 mooie nieuwe kuren voor mij gemaakt. Een Tango als korte kur en de lange kur zal ik gaan schaatsen op muziek uit Jesus Christ Superstar. 

9 juni ben ik met mijn coach Carine Herrygers vertrokken naar Finland voor een stageweek. Zij was hier uitgenodigd als gastcoach door Team Mayer Virtanen. Ook choreograaf Adam Solyá verzorgde hier lessen. Nieuwe vrienden gemaakt en weer veel geleerd.

Skating Skills during the camp in Finland

Op de eerste dag van de zomervakantie ben ik met Team JIS vertrokken naar de ijsbaan van Duinkerke. Hier heb ik mijn nieuwe schaatsen goed in kunnen rijden. Hard gewerkt en daarnaast ook meteen ontspannen in een fijne omgeving aan het strand. 

In week 2 van mijn zomervakantie ga ik aan het werk met de fysiotherapeut van het Sport Medisch Centrum om mijn lijf sterker te maken. Daarnaast ga ik Tango lessen volgen om me deze dans daarna ook op het ijs goed eigen te kunnen maken. 

De laatste weken van mijn zomervakantie stond ik eindelijk weer op het ijs. Eerst een week in Geleen met Team Carine en daarna in Tartu / Estland om deel te nemen aan een Mishin Camp. 

Summerseason 2019:

After a period of trouble with my boots I finally was able to start training and preparing for the new season. Next season I will be a Junior. My choreographer Sandy made me 2 beautiful new programms.

Together with my coach Carine I went to Finland in June for a week of training with Team Mayer-Virtanen.

During the summer vacation I went to Dunkirk with Team Jollyicesports. Afterwards I had a few weeks with only off-ice training with my fysiotherapist. I also took Tango lessons.

The last two weeks it was time for ice again. I first went to Geleen for Bootcamp on Ice and the last week I went to Tartu for Mishincamp.


 

Roos On Ice

Een Pasje met een Passie ........