Zomerseizoen 2016:

Vanaf vandaag 4 april 2016 zijn we begonnen aan ons zomerseizoen. Morgen ga ik beginnen aan mijn nieuwe kür. Daar heb ik zo'n zin in ....... 

19 april  2016 stond ik als Telesport Talent in de Telegraaf en werd ik door AllSportsRadio geïnterviewd! Iedere donatie op Talenboek t/m 30 juni geeft daarom kans op vele mooie prijzen!

3 mei 2016: We zijn alweer een maand verder en er is best al het een en ander gebeurd. Mijn nieuwe kür is inmiddels klaar en ik ben druk bezig met het plannen van de 6 weken zomerstop bij BKV. Verder ben ik afgelopen maand geinterviewd voor een artikel in de Telegraaf als Telesport Talent van de week vanuit Talentboek. Daar hoorde ook een radiointerview bij op Allsportsradio. Dat vond ik toch best spannend maar natuurlijk heel leuk om jezelf terug te zien en te horen. En niet onbelangrijk: mijn donatiedoel heb ik inmiddels gehaald!!!!!

Deze week zijn we op mijn eigen baan in Den Bosch ook volop aan het trainen tijdens het VTO/KNSB kamp. 3 uur per dag ijs en 1 uur per dag off ice onder leiding van Dave Ferland en Carine Herrygers. Erg gezellig ook met de vele rijders van andere clubs. 

Het is inmiddels alweer half juni. Het allerbelangrijkste nieuws is wel dat ik aanstaande zomer naar Andorra mag voor een schaatskamp onder leiding van Javier Fernandez en Brian Orser. Ik kan niet wachten .......

Heel de maand juli zit ik bij de plaatselijke supermarkt "PLUS Mulder" op de emballagebox. Iedereen kan mij dus steunen door zijn flessenbon te doneren. Superblij met deze plaatselijke steun.

25 juli t/m 29 juli 2016 was op de ijsbaan in Dordrecht het VTO/KNSB kamp met gastcoach Juri Karakin. Veel geleerd op het gebied van passen en muzikaliteit. 

9 september 2016: De zomer vol schaatsen zit er al weer op. Na het VTO kamp had ik even 10 dagen rust om vervolgens in Maaseik 3 dagen op het ijs te staan bij Carine Herrygers. Zoals altijd bij Carine een goede sfeer en een leerzaam kamp. Iets te kort dat wel. Het weekend erna meteen vertrokken naar Andorra. Na mijn eerste vlucht ooit en een busrit van 3 uur kwamen we aan in het hotel, niet geheel onbelangrijk, recht tegenover de ijsbaan. Palau de Gel! Daar wilde ik meteen nog even gaan kijken voordat ik er de volgende dag op het ijs zou staan met de big JF en zijn coach Brian Orser. Ietwat gespannen stond ik de volgende ochtend op het ijs ... wat issie klein in het echt! Maar wat een voorbeeld en inspiratie. Ik heb genoten van alles eigenlijk. De momenten op het ijs, de privé-lessen van Javier en Brian maar ook het ontmoeten van mede gepassioneerde kunstschaatsers uit andere landen. Het was gewoon een ervaring om nooit meer te vergeten. Genoeg geleerd en inspiratie op gedaan om weer fanatiek verder te trainen. Ik weet waar ik aan moet werken zullen we maar zeggen. Het mooiste moment was toch de eerste privé-les van Javier waarbij ik graag wilde werken aan expressie. Dat vond hij zelf duidelijk ook leuk wat zorgde voor een fijne interactie. Als het aan mij ligt volgend jaar weer. 

Na thuiskomst ging ik na 1 nachtje in mijn eigen bed meteen weer richting het volgende kamp. In Bad Sachsa heb ik samen met mijn eigen coaches op het ijs gestaan. En inmiddels zit ook de eerste week er al weer op op mijn eigen ijsbaan in Den Bosch. Dinsdag  kan ik mijn nieuwe wedstrijdpakje ophalen en dan ben ik helemaal klaar voor de voor mij eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Ik ga mijn best doen om er weer een mooi seizoen van te maken.


Summerseason 2016:

The summerseason was fully booked with several skating camps. You can read about my experiences when you click on the camp you want to know more about.

After all the camps my new dress was ready to pick up. Ready to start my new season …….


 

Roos On Ice

Een Pasje met een Passie ........