Mishincamp zomer 2019:

Mijn tweede Mishincamp vond wederom plaats in Tartu, Estland. Hier vooral heel veel aan mijn kuren gewerkt met Tatiana Prokofieva. Verder tijdens mijn privé-lessen met meneer Mishin aan mijn sprongtechniek gewerkt. Daarnaast in de hengel triple Axel gesprongen. Veel leuke nieuwe mensen leren kennen en hard gewerkt in een fijne omgeving. Als het aan mij ligt volgend jaar        weer. 

 

Sofia Samudurova, me & mr. Mishin


Mishincamp Summer 2019:

My second Mishincamp in Tartu, Estonia. With Tatiana Prokofieva I worked on my programms. She really had a new, interesting way of moving. We had a good click and I would love to work with her again. During my private sessions with mr. Mishin we worked on my jumptechnique. Sofia, Gleb and Liza showed me how it was done. What great examples. During harness sessions I got to work on my triple axel. What an awesome feeling to be able to train such a difficult jump. I got to meet a lot of new people which I really enjoyed. Great environment. If it is up to me I’ll be back next year. 

Roos On Ice

Een Pasje met een Passie ........