Trainingsstage YGA Egna:

Als iedereen aan zijn nieuwe schooljaar begint ga ik nog een weekje op trainingsstage in Egna.

Helemaal alleen met het vliegtuig en de bus naar Egna .... dat alleen was al een avontuur maar ik ben er veilig aangekomen. Mijn coach Carine en mijn 2 clubgenootjes stonden me al op te wachten. Ik heb een week intensief getraind met internationale toppers om me heen op het ijs. 

Hieronder sta ik op de foto met mijn coach Carine, trainingsmaatje Lenne en Europees en Wereldkampioene IJsdansen Anna Cappellini. Zij heeft met ons gewerkt aan skating skills en expressie.


Young Goose Acadamy Trainingcamp 2018:

While everybody started their schoolyear I was lucky enough to have an extra week off to go to Egna, Italy for a week of training.

I went all by myself, by plane and by bus to the beautiful Egna. What an adventure that was but I arrived safely. My coach Carine and teammates Lenne and Loena already arrived at the hotel and were waiting for me to arrive.

It was a really intense week of training with loads of international topskaters on the ice.

European and Worldchampion IceDance Anna Cappellini worked with me on Skating Skills and Expression. New motivation!


 

Roos On Ice

Een Pasje met een Passie ........