Trainingsstage Finland:


9 juni t/m 15 juni mocht ik met mijn coach Carine een week naar Finland voor een trainingsstage. Ik kreeg daar les van Svetlana, Carine, Adam, Vallter en Alina. Elke dag had ik 3 uur ijstraining en daarnaast nog een uur off-ice, een uur dans en uur body recovery. 

Ik sliep op een kamer met 3 finse meisjes, best spannend maar uiteindelijk heb ik er 3 leuke nieuwe vrienden aan over gehouden. 

Kortom: veel geleerd, top week!


Trainingcamp Finland 2019:

From the 9th until the 15th of June I left for Helsinki, Finland with my coach Carine Herrygers. After a 3 hour busride we arrived at a beautiful complex near a lake. What a perfect environment. Coaches Svetlana Knorr, Carine, Adam Solyá, Vallter Virtanen and Alina Virtanen trained with us for 6 hours a day. 3 hours on the ice, 1 hour of off-ice, 1 hour dance and 1 hour of body recovery.

I slept in a room with 3 finnish girls. So 3 new friends and a lot of hard work. Awesome camp!

 Penni Passi & Roos van der Pas: Team Passion!

 

Roos On Ice

Een Pasje met een Passie ........